Зворотній дзвінок

Основні принципи роботи в мікробіологічній лабораторії. Роль лаборанта в проведенні мікробіологічних досліджень

Ціна: 2 500,00 грн. / 110,00 $
Дата проведення: 19.12.2019 - 19.12.2019
Тип заходу: семінар
Місце проведення:

Автор и ведуча: Федько Олеся Іванівна – мікробіолог (бактеріолог харчових продуктів), досвід роботи 13 років в ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» (бактеріологічна лабораторія).

В програмі будуть розглядатися питання:

1. Правила роботи в мікробіологічній лабораторії. Вивчення основного обладнання для мікробіологічної лабораторії. Мікроскоп. Техніка проведення мікроскопії. Приготування фарбованих та нефарбованих препаратів мікроорганізмів.

2. Приготування основних поживних середовищ. Стерилізація посуду та поживних середовищ.

3. Посів на поживні середовища та ріст мікроорганізмів на цих середовищах. Аналіз результатів дослідження.

4. Мікробіологічний контроль та санітарно-гігієнічний стан виробництва харчових продуктів.

5. Морфологія мікроорганізмів, основних видів грибів, що мають практичне значення для харчової промисловості та техніка проведення мікроскопії.

6. Вивчення властивостей мікроорганізмів, що викликають псування харчових продуктів (плісневі гриби та дріжджі) .

7. Методи кількісного обліку мікроорганізмів. Аналіз складу мікрофлори для різних видів сировини, напівфабрикатів та готової продукції .

8. Методи обліку та аналізу мікроорганізмів води, повітря, обладнання та інших об’єктів пов’язаних з виробництвом харчових продуктів . Мікробіологічний аналіз води.

Задати питання Записатися Записатися на майбутню дату Замовити корпоративний захід