Маркування та маркетинг нехарчової продукціі: як ефективно продавати косметику та інші ...
Оцінювання невизначеності вимірювань для стандартних методик. Підхід ISO 21748
Визначення фотостабільності лікарських засобів: нормативна база та особливості застосув...
Порядок обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів
Контроль невизначеності в лабораторіях контролю якості лікарських засобів: фармакопейні...
Показники якості та безпеки харчової продукції. Нормативна база. Інструментальні методи...
Градуювання (калібрування) в аналітичній хімії. Нові підходи та ідеї згідно ISO 8466-1:...
Газова хроматографія: від теорії до практики.
Методи забарвлення мікроорганізмів
Відповідальна особа для косметичної продукції. Зобовʼязання без компромісів
Прямий експрес-аналіз ртуті у харчових зразках з системою DMA-80 evo
Основи метрологічного забезпечення лабораторій
Обіг дієтичних добавок (харчових доповнювачів) в Україні: чинні вимоги та очікувані зміни
ДФУ (ЄФ) Загальні дослідження з мікробіології: 5.1.3. Ефективність антимікробної консер...
Валідація і верифікація аналітичних методик: спільни риси і відмінності, алгоритм прове...
Статистика в аналітичній хімії для початківців
Організація мікробіологічної лабораторії: зонування, розміщення обладнання та інженерні...
Валідація в мікробіологічній лабораторії контролю якості
Рідинна хроматографія: від теорії до практики – лабораторне заняття
Поживні середовища: приготування, випробування на відповідність досліджень та зберігання
Оцінювання невизначеності виміру від А до Я
Порядок обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів
Показники якості та безпеки харчової продукції. Нормативна база. Інструментальні методи...
Градуювання (калібрування) в аналітичній хімії. Нові підходи та ідеї згідно ISO 8466-1:...
Газова хроматографія: від теорії до практики.
Основи метрологічного забезпечення лабораторій
ДФУ (ЄФ) Загальні дослідження з мікробіології: 5.1.3. Ефективність антимікробної консер...
Статистика в аналітичній хімії для початківців
Рідинна хроматографія: від теорії до практики – лабораторне заняття
Оцінювання невизначеності виміру від А до Я
Оцінювання невизначеності вимірювань для стандартних методик. Підхід ISO 21748
Порядок обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів
Показники якості та безпеки харчової продукції. Нормативна база. Інструментальні методи...
Градуювання (калібрування) в аналітичній хімії. Нові підходи та ідеї згідно ISO 8466-1:...
Газова хроматографія: від теорії до практики.
Основи метрологічного забезпечення лабораторій
ДФУ (ЄФ) Загальні дослідження з мікробіології: 5.1.3. Ефективність антимікробної консер...
Валідація і верифікація аналітичних методик: спільни риси і відмінності, алгоритм прове...
Статистика в аналітичній хімії для початківців
Валідація в мікробіологічній лабораторії контролю якості
Рідинна хроматографія: від теорії до практики – лабораторне заняття
Оцінювання невизначеності виміру від А до Я
Градуювання (калібрування) в аналітичній хімії. Нові підходи та ідеї згідно ISO 8466-1:...
Газова хроматографія: від теорії до практики.
Основи метрологічного забезпечення лабораторій
ДФУ (ЄФ) Загальні дослідження з мікробіології: 5.1.3. Ефективність антимікробної консер...
Статистика в аналітичній хімії для початківців
Рідинна хроматографія: від теорії до практики – лабораторне заняття
Оцінювання невизначеності виміру від А до Я
Оцінювання невизначеності вимірювань для стандартних методик. Підхід ISO 21748
Градуювання (калібрування) в аналітичній хімії. Нові підходи та ідеї згідно ISO 8466-1:...
Газова хроматографія: від теорії до практики.
Статистика в аналітичній хімії для початківців
Рідинна хроматографія: від теорії до практики – лабораторне заняття
Оцінювання невизначеності виміру від А до Я
Визначення фотостабільності лікарських засобів: нормативна база та особливості застосув...
Порядок обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів
Контроль невизначеності в лабораторіях контролю якості лікарських засобів: фармакопейні...
Показники якості та безпеки харчової продукції. Нормативна база. Інструментальні методи...
Градуювання (калібрування) в аналітичній хімії. Нові підходи та ідеї згідно ISO 8466-1:...
Газова хроматографія: від теорії до практики.
Основи метрологічного забезпечення лабораторій
ДФУ (ЄФ) Загальні дослідження з мікробіології: 5.1.3. Ефективність антимікробної консер...
Валідація і верифікація аналітичних методик: спільни риси і відмінності, алгоритм прове...
Статистика в аналітичній хімії для початківців
Валідація в мікробіологічній лабораторії контролю якості
Рідинна хроматографія: від теорії до практики – лабораторне заняття
Оцінювання невизначеності виміру від А до Я
Оцінювання невизначеності вимірювань для стандартних методик. Підхід ISO 21748
Порядок обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів
Показники якості та безпеки харчової продукції. Нормативна база. Інструментальні методи...
Градуювання (калібрування) в аналітичній хімії. Нові підходи та ідеї згідно ISO 8466-1:...
Газова хроматографія: від теорії до практики.
Методи забарвлення мікроорганізмів
Прямий експрес-аналіз ртуті у харчових зразках з системою DMA-80 evo
Основи метрологічного забезпечення лабораторій
Обіг дієтичних добавок (харчових доповнювачів) в Україні: чинні вимоги та очікувані зміни
ДФУ (ЄФ) Загальні дослідження з мікробіології: 5.1.3. Ефективність антимікробної консер...
Валідація і верифікація аналітичних методик: спільни риси і відмінності, алгоритм прове...
Статистика в аналітичній хімії для початківців
Організація мікробіологічної лабораторії: зонування, розміщення обладнання та інженерні...
Валідація в мікробіологічній лабораторії контролю якості
Рідинна хроматографія: від теорії до практики – лабораторне заняття
Поживні середовища: приготування, випробування на відповідність досліджень та зберігання
Оцінювання невизначеності виміру від А до Я
Оцінювання невизначеності вимірювань для стандартних методик. Підхід ISO 21748
Порядок обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів
Показники якості та безпеки харчової продукції. Нормативна база. Інструментальні методи...
Градуювання (калібрування) в аналітичній хімії. Нові підходи та ідеї згідно ISO 8466-1:...
Газова хроматографія: від теорії до практики.
Основи метрологічного забезпечення лабораторій
Валідація і верифікація аналітичних методик: спільни риси і відмінності, алгоритм прове...
Статистика в аналітичній хімії для початківців
Організація мікробіологічної лабораторії: зонування, розміщення обладнання та інженерні...
Рідинна хроматографія: від теорії до практики – лабораторне заняття
Оцінювання невизначеності виміру від А до Я