В липні вчитися вигідно!
Кожен 3-й учасник від одного підприємства – БЕЗКОШТОВНО!
Час проведення: 10.00 – 13.00
💰 Вартість участі:
🔹 6 300 грн. – при реєстрації до 10 липня (знижка 10%!)
👥 1 575 грн. – для 2-го та кожного наступного учасника від однієї компанії
🔹 7 000 грн. – при реєстрації після 10 липня
👥 1 750 грн. – для 2-го та кожного наступного учасника
Автор та ведучий: Макаренко Олександр Григорович – кандидат хімічних наук, провідний викладач \ тренер ТОВ «Лабораторія якості» та ТОВ «СтТР», автор понад 90 авторських семінарів. Досвід роботи у Регуляторних органах України.
Як можна планувати, виконувати, аналізувати, інтерпретувати та документувати результати сенсорних випробувань? У нашому онлайн-практикумі ми постараємося дати відповіді на поставлені питання. Практикум може бути цікавий фахівцям, які працюють в промисловості та яким необхідно провести якісну сенсорну оцінку.
1. Організація сенсорної оцінки продуктів на підприємстві.
2. Випробувальна лабораторія- вимоги, елементи управління для випробувальної кімнати, продуктів і панелі.
3. Сенсорні атрибути і те, як ми їх сприймаємо. Фактори, що впливають на сенсорне сприйняття.
4. Як проводяться вимірювання при сенсорному аналізі. Як розрізняти зразки в сенсорному аналізі. Дискримінаційні тести.
5. Визначення порогу чутливості. Тестування на дегустаційні здібності.
6. Відбір та навчання членів комісії по проведенню сенсорного аналізу.
7. Споживчі тести та внутрішні приймальні випробування. Методи описового аналізу. Смаковий профіль, профіль текстури. Кількісно-описовий аналіз.
9. Сенсорні властивості продуктів.
10. Основні проблеми сенсорного аналізу та практичні сенсорні завдання. Опис проблеми та її вирішення.
Підписуйетсь на наші соціальні мережі 👇