Зворотній дзвінок

«Все!» про поживну цінність у маркуванні харчових продуктів

Ціна: 3000/750
Дата проведення: 06.06.2025 - 06.06.2025
Тип заходу: онлайн-семінар
Місце проведення: Zoom

Час проведення: 10.00 – 12.00 + питання-відповіді

💰 Вартість:
🔹 2 700 грн. при реєстрації до 23 травня (знижка 10%),
👥 675 грн. – 2-й та кожен наступний учасник

🔹 3 000 грн. при реєстрації після 23 травня
👥 750 грн. – 2-й і кожен наступний учасник

Мова викладання: українська

Автор та ведуча: Вікторія Бойко – експерт з маркування харчових продуктів. 13 років практичного досвіду, зокрема у національних торгівельних мережах та виробничій компанії. Аналіз відповідності маркування харчових продуктів вимогам чинного законодавства (експертиза дизайн-макетів).

З вимогами щодо поживної цінності харчових продуктів можна ознайомитися у Законі України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», який є у вільному доступі. Тим не менше однією з найрозповсюдженіших невідповідностей маркування досі є некоретне представлення блоку поживної цінності. Розглянемо  помилки, які найчастіше допускають виробники. Проаналізуємо різні форми зазначення поживної цінності, у тому числі на «лицьовому» боці упаковки.

Програма

  1. Поживна цінність  – як елемент обов’язкової інформації у маркуванні харчових продуктів.
  2. Винятки серед харчових продуктів, для яких  можна не вказувати поживну цінність в маркуванні.
  3. Вимоги щодо оформлення блоку  інформації про поживну цінність.
  4. Обчислення енергетичної цінності та кількості поживних речовин
  5. Способи зазначення енергетичної цінності харчових продуктів
  6. Зазначення енергетичної цінності та кількісного вмісту поживних речовин на порцію або на одиницю споживання
  7. Взаємозв’язок між показниками поживної цінності та твердженнями про поживну цінність.

Зареєструватися Задати питання Зареєструватися на майбутню дату Замовити корпоративний захід