Час проведення: 10.00 – 12.00 + питання-відповіді
Вартість:
Мова викладання: українська
Автор та ведуча: Вікторія Бойко – Експерт з маркування харчових продуктів. 13 років практичного досвіду, зокрема у національних торгівельних мережах та виробничій компанії. Аналіз відповідності маркування харчових продуктів вимогам чинного законодавства (експертиза дизайн-макетів).
Цільова аудитирія: технологи, спеціалісти з маркування, інженери з якості та стандартизації, керівники відділів якості тощо. Виробники харчових продуктів (всіх категорій).
Без цукру, без додавання цукру, містить цукор природного походження – фрази, які достатньо часто можна зустріти в маркуванні харчових продуктів. А чи задумувалися Ви, що вони означають і яким нормативно-правовим актом регульовано використання даних фраз? На вебінарі розберемо, що таке джерело вітамінів або омега-3, продукт з високим вмістом білку та багато іншого. Проаналізуємо, чи можна писати, що Ваш харчовий продукт підвищить імунітет організму тощо.