Санітарія та гігієна виробництва: система, що знижує ризики
Лабораторний контроль як основа відповідності технічному регламенту косметичних засобів
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 3
Визначення речовин що екстрагуються та вилуговуються
Газова хроматографія: від теорії до практики
Управління рекламаціями, простежуваність, небажані ефекти
ГФУ (ЕФ). Разработка и валидация методики испытания микробиологической чистоты лекарств...
Підготовка дегустаторів та сенсорний аналіз. Їхня роль в оцінці якості та безпеки харчо...
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 4
Ураковка. Модуль 1. Упаковка фармацевтических препаратов и их влияние на стабильность. ...
Упаковка. Модуль 2. Упаковка пищевых продуктов и изменения в законодательстве. Выщелачи...
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 5
Маркування дієтичних добавок. Практичні кейси
Безкоштовно: Прямий експрес-аналіз ртуті у харчових зразках з системою DMA-80 evo
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 6
Ідентифікація та оцінка ризиків якості: практика для косметичного і nonfood виробництва
Рідинна хроматографія: від теорії до практики
Особливості маркування натуральних харчових продуктів
Методи виділення та ідентифікації санітарно-показових мікроорганізмів
Персонал у системі якості: практики ISO 9001, 22716 – косметичне, хімічне виробництво
Курс повышения квалификации микробиологов и сотрудников микробиологических лабораторий:...
Пробоподготовка в современном анализе — влияние техники пробоподготовки и влияние...
Розробка маркування харчового продукту з «0»
Оценивание неопределенности измерения от А до Я
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 3
Газова хроматографія: від теорії до практики
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 4
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 5
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 6
Рідинна хроматографія: від теорії до практики
Оценивание неопределенности измерения от А до Я
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 3
Газова хроматографія: від теорії до практики
ГФУ (ЕФ). Разработка и валидация методики испытания микробиологической чистоты лекарств...
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 4
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 5
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 6
Рідинна хроматографія: від теорії до практики
Курс повышения квалификации микробиологов и сотрудников микробиологических лабораторий:...
Оценивание неопределенности измерения от А до Я
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 3
Газова хроматографія: від теорії до практики
ГФУ (ЕФ). Разработка и валидация методики испытания микробиологической чистоты лекарств...
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 4
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 5
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 6
Рідинна хроматографія: від теорії до практики
Оценивание неопределенности измерения от А до Я
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 3
Газова хроматографія: від теорії до практики
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 4
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 5
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 6
Рідинна хроматографія: від теорії до практики
Оценивание неопределенности измерения от А до Я
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 3
Визначення речовин що екстрагуються та вилуговуються
Газова хроматографія: від теорії до практики
Підготовка дегустаторів та сенсорний аналіз. Їхня роль в оцінці якості та безпеки харчо...
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 4
Ураковка. Модуль 1. Упаковка фармацевтических препаратов и их влияние на стабильность. ...
Упаковка. Модуль 2. Упаковка пищевых продуктов и изменения в законодательстве. Выщелачи...
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 5
Маркування дієтичних добавок. Практичні кейси
Безкоштовно: Прямий експрес-аналіз ртуті у харчових зразках з системою DMA-80 evo
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 6
Рідинна хроматографія: від теорії до практики
Особливості маркування натуральних харчових продуктів
Методи виділення та ідентифікації санітарно-показових мікроорганізмів
Курс повышения квалификации микробиологов и сотрудников микробиологических лабораторий:...
Розробка маркування харчового продукту з «0»
Оценивание неопределенности измерения от А до Я
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 3
Визначення речовин що екстрагуються та вилуговуються
Газова хроматографія: від теорії до практики
ГФУ (ЕФ). Разработка и валидация методики испытания микробиологической чистоты лекарств...
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 4
Ураковка. Модуль 1. Упаковка фармацевтических препаратов и их влияние на стабильность. ...
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 5
Маркування дієтичних добавок. Практичні кейси
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 6
Рідинна хроматографія: від теорії до практики
Методи виділення та ідентифікації санітарно-показових мікроорганізмів
Курс повышения квалификации микробиологов и сотрудников микробиологических лабораторий:...
Пробоподготовка в современном анализе — влияние техники пробоподготовки и влияние...
Оценивание неопределенности измерения от А до Я
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 3
Газова хроматографія: від теорії до практики
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 4
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 5
Статистик-профессионал. Полный обучающий курс лабораторной статистики. Модуль 6
Ідентифікація та оцінка ризиків якості: практика для косметичного і nonfood виробництва
Рідинна хроматографія: від теорії до практики
Персонал у системі якості: практики ISO 9001, 22716 – косметичне, хімічне виробництво
Курс повышения квалификации микробиологов и сотрудников микробиологических лабораторий:...
Оценивание неопределенности измерения от А до Я
Санітарія та гігієна виробництва: система, що знижує ризики
Лабораторний контроль як основа відповідності технічному регламенту косметичних засобів
Управління рекламаціями, простежуваність, небажані ефекти
Ідентифікація та оцінка ризиків якості: практика для косметичного і nonfood виробництва
Персонал у системі якості: практики ISO 9001, 22716 – косметичне, хімічне виробництво
Курс повышения квалификации микробиологов и сотрудников микробиологических лабораторий:...