Статистика в аналітичній хімії для початківців
Організація мікробіологічної лабораторії: зонування, розміщення обладнання та інженерні...
Валідація в мікробіологічній лабораторії контролю якості
Як вивести косметичну продукцію на ринок України без помилок: нотифікація, вимоги та ре...
Верифікація стандартних методик вимірів
Лікарська рослинна сировина та продукція на її основі: стандартизація, контроль якості ...
«Все!» про поживну цінність у маркуванні харчових продуктів
Твердження про поживну цінність та твердження про користь для здоров’я. Практичне засто...
Маркуй правильно. Маркування продукції nonfood
Лікарська рослинна сировина та продукція на її основі: стандартизація, контроль якості ...
Визначення жирно-кислотного складу методом газової хроматографії
Статистика в аналітичній хімії для початківців
Твердження про поживну цінність та твердження про користь для здоров’я. Практичне засто...
Маркуй правильно. Маркування продукції nonfood
Лікарська рослинна сировина та продукція на її основі: стандартизація, контроль якості ...
Робота з результатами, що виходять за межі специфікації, викиди та аналіз трендів. Конт...
Статистика в аналітичній хімії для початківців
Маркуй правильно. Маркування продукції nonfood
Лікарська рослинна сировина та продукція на її основі: стандартизація, контроль якості ...
Робота з результатами, що виходять за межі специфікації, викиди та аналіз трендів. Конт...
Статистика в аналітичній хімії для початківців
Твердження про поживну цінність та твердження про користь для здоров’я. Практичне засто...
Маркуй правильно. Маркування продукції nonfood
Статистика в аналітичній хімії для початківців
Методи виділення та ідентифікації санітарно-показових мікроорганізмів
«Все!» про поживну цінність у маркуванні харчових продуктів
Твердження про поживну цінність та твердження про користь для здоров’я. Практичне засто...
Маркуй правильно. Маркування продукції nonfood
Лікарська рослинна сировина та продукція на її основі: стандартизація, контроль якості ...
Визначення жирно-кислотного складу методом газової хроматографії
Методи виділення та ідентифікації санітарно-показових мікроорганізмів
Лікарська рослинна сировина та продукція на її основі: стандартизація, контроль якості ...
Як вивести косметичну продукцію на ринок України без помилок: нотифікація, вимоги та ре...
Робота з результатами, що виходять за межі специфікації, викиди та аналіз трендів. Конт...
Статистика в аналітичній хімії для початківців
«Все!» про поживну цінність у маркуванні харчових продуктів
Твердження про поживну цінність та твердження про користь для здоров’я. Практичне засто...
Маркуй правильно. Маркування продукції nonfood
Визначення жирно-кислотного складу методом газової хроматографії
Статистика в аналітичній хімії для початківців
Комментарии: несмотря на большой промежуток времени с момента публикации, данная статья не потеряла актуальность
По обучению могу сказать следующее: Очень детально и компетентно освещены вопросы, связанные с повседневной работой химика-аналитика, которые критически влияют на качество лабораторных испытаний. О...
Семинар понравился. Начиная с приятной обстановки и доброжелательности персонала и заканчивая хорошей лекцией, основанной на практическом опыте. Также полезен был обмен опытом во время разбора вопр...
Остались довольны прослушанным семинаром. Было познавательно. Изложение материала доступно для восприятия.
ТОВ «Лабораторія Якості» / QualityLaboratory Ltd вузькоспеціалізована тренінгова компанія, що займається професійним підвищенням кваліфікації співробітників аналітичних, дослідницьких, мікробіологічних лабораторій, лабораторій контролю якості підприємств харчової, фармацевтичної, хімічної, біотехнологічної промисловості, медичних установ, науково-дослідних і контрольно-аналітичних лабораторій.
р0ки проєкту
заходи
проведено
сертифiкатів
видано