Обратный звонок

Хромогенні живильні середовища – переваги використання перед традиційними середовищами при проведенні мікробіологічного контролю в харчовій та фармацевтичній галузі (БЕЗКОШТОВНО!)

Цена: ₴ Безкоштовно
Дата проведения: 03.08.2022 - 03.08.2022
Тип мероприятия: онлайн-семинар
Место проведения: zoom

Онлайн-семінар проводиться БЕЗКОШТОВНО для співробітників:

  • Промислових харчових підприємств, які мають власну мікробіологічну лабораторію (Хлібзаводи, м’ясокомбінати, молокозаводи, держпродспоживслужба, сироварні, виробники косметики, лабораторії контролю води)
  • Фармацевтичних підприємств
  • приватних лабораторій, які працюють із зразками продуктів харчування

Доповідачі:

Катерина Жемерова, к.ф.н., директор ТОВ «Науковий центр розроок і впроваджень», провідний науковий співробітник лабораторії фармакопейного аналізу ДП «Український науковий фармакопейний центр якості лікарських засобів»

Sophie Duvault представник виробника CHROMagar (Франція), мова викладання англійська. переклад Козлова Єлизавета представник виробника ТОВ «Санімед-М» (Україна)

В програмі:

1. Огляд хромогенних середовищ, принцип дії, переваги перед традиційними  диференційно-діагностичними середовищами.

2. Використання хромогенних середовищ,  як одноетапне виділення, ідентифікація та кількісна оцінка  мікроорганізмів при мікробіологічному контролі харчових продуктів.

3. Можливості застосування хромогенних середовищ у фармації для випробування на окремі види мікроорганізмів при проведенні контролю якості за мікробіологічними показниками та мікробіологічного моніторингу

Кожен участник отримує електронний сертифікат учасника, який надає знижку 10% на купівлю поживних середовищ Компанії «Сані-Мед»

Задать вопрос Записаться Записаться на будущую дату Заказать корпоративное мероприятие