Обратный звонок

Основи техніки аналітичного експерименту

Цена: ₴ 5500\1100 / $ 250\50
Дата проведения: 08.11.2023 - 08.11.2023
Тип мероприятия: онлайн-семинар
Место проведения: zoom

Формат: 1 день, 8 академічних годин

Час проведення: 11.00 – 18.00

Вартість:

– 5500 грн.1100 грн. – 2-й і кожен наступний учасник

Автор та ведучий: Макаренко Олександр Григорович – кандидат хімічних наук, провідний викладач \ тренер ТОВ «Лабораторія якості» та ТОВ «Стандарти Технології Розвиток», автор понад 75 авторських семінарів. Досвід роботи у Регуляторних органах України понад 20 років.

Вебінар із практичними прикладами призначений для співробітників лабораторій та керівників підрозділів. Він допоможе критично переглянути основи роботи в лабораторії від пробопідготовки до внутрішньолабораторного контролю якості.

Ваші співробітники навчаться основ правильного поводження з мірним посудом – від проведення аналітичних операцій і до миття. Адже неправильне поводження із мірним посудом призводить до неправильних результатів аналізу.

Ви дізнаєтеся чому помиляються деякі експерти, які кажуть, що сушити мірний посуд за високої температури не можна. Також дізнаєтеся, які ризики несе неповністю висушений мірний посуд. Основа основ – робота з аналітичними вагами. Незважаючи на, начебто, всю простоту цього аналітичного обладнання, воно часто готове надати чергові сюрпризи. Як правильно поводитися з вагами, як правильно їх калібрувати при щоденній роботі – ось лише деякі ключові моменти. І, звичайно, така популярна дія, як верифікація. На практичний приклад буде розглянуто приклад верифікації з наступними висновками.

Також на вас чекає і багато іншої додаткової інформації. Буде корисним працівникам фармацевтичної галузі, співробітникам випробувальних лабораторій з контролю якості харчових продуктів та інших суміжних галузей.

Програма:

1.    Робота із аналітичними вагами. Встановлення аналітичних вагів та їх обслуговування в аналітичній лабораторії. Правильні процедури зважування аналітичного зразка.

2.    Аналітичний мірний посуд та правила роботи з ним. Приготування розчинів, концентрація розчинів, поняття аліквоти, очищення та миття мірного посуду, процедури тестування мірного посуду згідно міжнародних стандартів. Кваліфікація мірного посуду з використанням Excel.

3.    Розрахунки в «мокрій хімії» з використанням Excel.

4.    Титриметричні методи аналізу, крива титрування, похибки в титриметричних методах аналізу. Розрахунки невизначеності в титриметричних методах аналізу з використанням Excel.

5.    Вимоги до персоналу у відповідності до ISO 17025

Запрошуєм вас на наш ЮТЮБ. Плей-лист – Александр Макаренко. Ролики з онлайн-семінарів тренера.

Зарегистрироваться Задать вопрос Зарегистрироваться на будущую дату Заказать корпоративное мероприятие