Обратный звонок

Підготовка дегустаторів та сенсорний аналіз — корпоративний тренінг для Моршинського заводу мінеральних вод

Підготовка дегустаторів та сенсорний аналіз — корпоративний тренінг для Моршинського заводу мінеральних вод

18-19 січня 2024 року ми провели корпоративне навчання для компанії «Моршинський завод мінеральних вод» на тему: «Підготовка дегустаторів та сенсорний аналіз. Їхня роль в оцінці якості та безпеки харчових продуктів»

Сенсорика – це наука, яка вивчає сприйняття продуктів та їх компонентів (і не лише продуктів) людиною за допомогою їх органів чуття. Жоден продукт не буде куплений споживачем, якщо він має неприємний смак, запах і зовнішній вигляд.

Правильно організований сенсорний аналіз на будь якому підприємстві надає конкурентну перевагу, гарантує стабільність якості і толерантне відношення споживачів. Тому в Україні все більше уваги приділяють організації і розвитку сенсорного аналізу на підприємствах.

Наша компанія, задовольняючи потреби виробників, організовує цикл навчальних практичних занять з організації сенсорного аналізу на підприємствах харчової промисловості.

Зокрема 18 і 19 січня в славетному місті-курорті Моршин проводився практичний тренінг по організації сенсорного аналізу нової лінійки продукції під відомим брендом «Моршинська». На основі природної мінеральної води та натуральних компонентів організовано випуск нових лимонадів, які вже сподобались споживачам в Україні. Але компанія ставить амбітні цілі, ідуть нові розробки. Компанія має чудову лабораторію, де контролюється якість продукції.





Одне із амбітних завдань – стандартизувати смак, аромат та зовнішній вигляд лимонадів. Тому під керівництвом нашого провідного тренера Макаренка Олександра впродовж двох днів розглядалися питання відбору і навчання дегустаторів, основні методи сенсорного аналізу, проводилися практичні заняття, розглядалася нормативна база організації сенсорного аналізу на підприємстві, включно із перспективою створення спеціалізованої лабораторії.

Однією із переваг наших навчань є і подальша підтримка. У працівників виникають питання, які отримують грунтовні відповіді із посиланням на першоджерела. Ми завжди раді допомогти нашим виробникам. Щиро дякуємо «Моршинській» за теплу зустріч.

Якщо у вас є бажання організувати у себе на підприємстві постійно діючу лабораторію із сенсорних методів аналізу, ми допоможемо в цьому. Від вимог до приміщення і до обробки результатів – ми пройдемо цей шлях разом у відповідності до сучасних вимог.

Все, що робить нашу продукцію кращою, все це робить її конкурентоздатною, все це наближає нашу Перемогу. Працюймо разом!

Ваші друзі завжди поруч!

Звертайтеся:

Олена Прядко

моб. +38 (050) 388 68 83

e-mail: info@ql.org.ua