Преподаватель:
Цена:
₴ 2 000 грн. / 500 грн.
Дата проведения:
19.02.2025 - 19.02.2025
Тип мероприятия:
онлайн-семинар
Место проведения:
Zoom
Час проведення: 14.00 – 16.00
Вартість:
- 1 800 грн. при реєстрації до 05.02.2025 р. (знижка 10%), 450 грн. – 2-й та кожен наступний учасник
- 2 000 грн. при реєстрації після 05.02.2025 р., 500 грн. – 2-й і кожен наступний учасник
Автор та ведуча: Марія Пасєкова, керівник відділу хроматографії ТОВ «АЛТ Україна Лтд»
Програма
- Огляд сучасних вимог до якості і безпеки харчової продукції.
- Вимоги європейського та українського законодавства.
- Існуючі стандартизовані методи визначення та інструментальні рішення, їх недоліки та переваги для визначення показників якості та безпеки.