Обратный звонок

Показники якості та безпеки харчової продукції. Нормативна база. Інструментальні методи визначення

Преподаватель:
Цена: ₴ безкоштовно
Дата проведения: 19.02.2025 - 19.02.2025
Тип мероприятия: бесплатный онлайн-семинар
Место проведения: Zoom

Час проведення: 14.00 – 16.00

Вартість: безкоштовно

Автор та ведуча: Марія Пасєкова, керівник відділу хроматографії ТОВ «АЛТ Україна Лтд»

Програма

  • Огляд сучасних вимог до якості і безпеки харчової продукції.
  • Вимоги європейського та українського законодавства.
  • Існуючі стандартизовані методи визначення та інструментальні рішення, їх недоліки та переваги для визначення показників якості та безпеки.

Зарегистрироваться Задать вопрос Зарегистрироваться на будущую дату Заказать корпоративное мероприятие