Обратный звонок

Показники якості та безпеки харчової продукції. Нормативна база. Інструментальні методи визначення

Преподаватель:
Цена: ₴ 2 000 грн. / 500 грн.
Дата проведения: 19.02.2025 - 19.02.2025
Тип мероприятия: онлайн-семинар
Место проведения: Zoom

Час проведення: 14.00 – 16.00

Вартість:

  • 1 800 грн. при реєстрації до 05.02.2025 р. (знижка 10%), 450 грн. – 2-й та кожен наступний учасник
  • 2 000 грн. при реєстрації після 05.02.2025 р., 500 грн. – 2-й і кожен наступний учасник

Автор та ведуча: Марія Пасєкова, керівник відділу хроматографії ТОВ «АЛТ Україна Лтд»

Програма

  • Огляд сучасних вимог до якості і безпеки харчової продукції.
  • Вимоги європейського та українського законодавства.
  • Існуючі стандартизовані методи визначення та інструментальні рішення, їх недоліки та переваги для визначення показників якості та безпеки.

Зарегистрироваться Задать вопрос Зарегистрироваться на будущую дату Заказать корпоративное мероприятие