Зворотній дзвінок

Інструментальні методи аналізу в контролі якості фармацевтичної та харчової продукції покроково від основ до практичного використання

Ціна: 6000/1200 / 250/50
Дата проведення: 22.08.2024 - 23.08.2024
Тип заходу: онлайн-семінар
Місце проведення: Zoom

Акція місяця!
Кожен 3-й учасник навчається БЕЗКОШТОВНО!
Реєструйтеся прямо зараз і отримайте можливість навчатися втрьох за ціною двох.

Час проведення: 10.00 – 13.00

Вартість:

  • 5 400 грн. при реєстрації до 08.08.2024 р. (знижка 10%), 1 080 грн. – 2-й та кожен наступний учасник
  • 6 000 грн. при реєстрації після 08.08.2024 р., 1 200 грн. – 2-й і кожен наступний учасник

Автор та ведучий: Макаренко Олександр Григорович – кандидат хімічних наук, провідний викладач \ тренер ТОВ «Лабораторія якості» та ТОВ «Стандарти Технології Розвиток», автор понад 75 авторських семінарів. Досвід роботи у Регуляторних органах України понад 20 років.

Сучасні інструментальні та фізико-хімічні методи аналізу є провідними в контролі якості біотехнологічних продуктів та продукції суміжних галузей, таких як фармацевтична та харчова промисловість. Якщо проаналізувати провідні директиви Європейського Союзу та Настанови FDA, то можна побачити беззастережне лідерство хроматографічних та спектрометричних методів, як основних для контролю якості різноманітної продукції. Ці методи також домінують при контролі різноманітних контамінантів, в тому числі хімічних забруднювачів навколишнього середовища. Ті напівкількісні методи, та якісні, які базувались на напівмікрометодах аналізу, що раніше використовувались, наприклад в фармакопейних методиках, замінюються на інструментальні.

З виходом нових редакцій Належної виробничої практики, ISO 17025, тощо зростають вимоги до компетенції персоналу як при відтворенні аналітичної методики, так, і це особливо важливо, при їх розробці та валідації.

Обов’язковою сферою є калібрування та кваліфікація аналітичного обладнання.

Програма

1.    Основи теорії ультрафіолетової, видимої та атомно-абсорбційної спектроскопії.  Основи теорії ІЧ-спектроскопії. Використання спектральних методів для якісного і кількісного аналізу органічних та неорганічних речовин.

2.    Класифікацію хроматографічних методів. Сучасні теорії хроматографії. Будова рідинних та газових хроматографів. Особливості планарної хроматографії. Ізократичний та градієнтний режими роботи рідинних хроматографів.

3.    Сучасні титриметричні методи аналізу. Особливості неводного титрування. Волюметричний на кулонометричний метод визначення вмісту вологи.

4.   Кваліфікація та калібрування аналітичного обладнання. Особливості вимог в фармацевтичній галузі, сучасні вимоги до програмного забезпечення.

На нашому каналі YouTube є плейлист ОЛЕКСАНДР МАКАРЕНКО – ПОСИЛАННЯ

Зареєструватися Задати питання Зареєструватися на майбутню дату Замовити корпоративний захід