Зворотній дзвінок

Маркування молочних продуктів

Ціна: 3000/750
Дата проведення: 19.05.2025 - 19.05.2025
Тип заходу: онлайн-семінар
Місце проведення: Zoom

крім дитячого харчування

Час проведення: 10.00 – 12.00 + питання-відповіді

💰 Вартість участі:
🔹 2 700 грн.
– при реєстрації до 05 травня (знижка 10%!)
👥 675 грн. – для 2-го та кожного наступного учасника від однієї компанії

🔹 3 000 грн. – при реєстрації після 05 травня
👥 750 грн. – для 2-го та кожного наступного учасника

Мова викладання: українська

👩‍🏫Автор та ведуча: Вікторія Бойко – Експерт з маркування харчових продуктів. 13 років практичного досвіду, зокрема у національних торгівельних мережах та виробничій компанії. Аналіз відповідності маркування харчових продуктів вимогам чинного законодавства (експертиза дизайн-макетів).

🎯 Кому буде цікаво? Виробникам-новачкам, які прагнуть розібратися у питаннях маркування молочних продуктів. А крім цього, виробникам, які хочуть у колі однодумців обговорити накопичені питання, почути погляд зі сторони на хвилюючі моменти.

Перелік норматично-правових актів, які буде розглянуто під час онлайн-семінару:

  • ЗУ 771/97-ВР «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»
  • ЗУ 1870-IV «Про молоко та молочні продукти»
  • ЗУ 2639-VIII «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів»
  • ЗУ 752-XIV «Про правову охорону географічних зазначень»
  • ЗУ 2042-VIII «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин»
  • Наказ Мінагрополітики  № 1692 «Про затвердження національних символів для сільськогосподарської продукції та харчових продуктів із зареєстрованими назвами місця походження товару, географічними зазначеннями, традиційними гарантованими особливостями, а також Правил їх використання та Вимог до них»
  • Наказ МОЗ №45 Про затвердження Вимог до харчових ароматизаторів, Вимог до харчових добавок та Вимог до харчових ензимів
  • Наказ Мінагрополітики №1592 «Про затвердження Вимог до деяких видів частково або повністю зневодненого консервованого молока, призначеного для споживання людиною»
  • Наказ МОЗ №1613 «Про затвердження Правил додавання вітамінів, мінеральних речовин та деяких інших речовин до харчових продуктів»
  • Наказ МОЗ №1145 «Про затвердження Вимог до тверджень про поживну цінність харчових продуктів та тверджень про користь для здоров’я харчових продуктів»
  • Наказ Мінагрополітики №684 «Про затвердження Вимог до ідентифікаційної позначки та порядку її нанесення»

Програма

  1. Формування назви харчового молочного продукту з урахуванням діючих вимог українського законодавства.
  2. Обов’язкові елементи маркування молочних продуктів.
  3. Ідентифікаційна позначка на упаковках молочних продуктів.
  4. Безлактозні молочні продукти, правила зазначення вмісту лактози у складі харчового продукту.
  5. Зазначення добровільної інформації в маркуванні молочних продуктів:
    • поняття «натуральний продукт»
    • твердження про поживну цінність та твердженнями про користь для здоров’я
    • крафтовий (ремісничий) продукт
  6. Географічні зазначення молочних продуктів України
  7. Альтернатива продуктам з молока (рослинні напої)
  8. За бажанням учасників, аналіз макетів продукції з наданням рекомендацій.

Підписуйетсь на наші соціальні мережі 👇

Зареєструватися Задати питання Зареєструватися на майбутню дату Замовити корпоративний захід