Зворотній дзвінок

Пробопідготовка в аналітичній хімії – від правильної техніки експерименту до складних зразків

Ціна: 5000\1000 / 250\50
Дата проведення: 18.10.2022 - 18.10.2022
Тип заходу:
Місце проведення: zoom

Формат: 1 день, 8 ак.години.

Вартість:

4500 грн. при реєстрації до 03.10.2022 р. (знижка 10%), 900 грн. – 2й і кожен наступний учасник;

– 5000 грн. при реєстрації після 03.10.2022 р., 1000 грн. – 2й і кожен наступний учасник.

Автор та ведучий: Макаренко Олександр Григорович – кандидат хімічних наук, провідний викладач \ тренер ТОВ «Лабораторія якості» та ТОВ «СтТР», автор понад 75 авторських семінарів. Досвід роботи у Регуляторних органах України.

Останні кілька десятиліть спостерігається безпрецедентне зростання методів виміру. Прилади, такі як хроматографія, спектроскопія та мікроскопія та інше обладнання зазнали феноменального розвитку. Незважаючи на складний арсенал аналітичних інструментів, повні неінвазивні виміри в більшості випадків, як і раніше, неможливі. Найчастіше потрібно один або кілька етапів попередньої обробки. Це називається підготовкою проб, метою якої є збагачення, очищення та посилення аналітичного сигналу.

Підготовка проб часто є вузьким місцем у процесі вимірювань, оскільки вони, як правило, повільні та трудомісткі. Незважаючи на цю реальність, йому часто не приділяється достатньо уваги.

Метою онлайн-семінару є розгляд найпроблемніших аспектів у ході пробопідготовки, результатом яких може бути повна втрата зразка або неможливість отримати коректні результати. Також недостатньо обговорено питання валідації пробопідготовки та кваліфікації обладнання для пробопідготовки. Ми чекаємо вас на нашому вебінарі, щоб разом закрити ці білі плями.

В програмі:

1. Особливості поведінки із зразками – як зберегти зразки для отримання достовірних результатів.

2. Загальні принципи підготовки зразків для аналізу, проблеми невизначеності пробопідготовки у світлі вимог EN ISO 17025

3. Приготування зразків для хроматографічних методів аналізу: ТСХ, ВЕРХ, ГХ. Особливості аналітичної техніки. Вплив сторонніх компонентів на пробопідготовку.

4. Аналітичний посуд для роботи із зразками. Вплив посуду на правильність результатів. Посуд як джерело грубих помилок під час пробопідготовки. Валідація пробопідготовки – термін придатності зразків, черговість роботи із зразками.

Зареєструватися Задати питання Зареєструватися на майбутню дату Замовити корпоративний захід