Зворотній дзвінок

Упаковка. Модуль 2. Упаковка харчових продуктів. Зміни у законодавстві. Вимивання і екстрагування компонентів пластику в харчові продукти

Ціна: 5000/1250 / 200/50
Дата проведення: 31.07.2025 - 31.07.2025
Тип заходу: онлайн-семінар
Місце проведення: Zoom

В липні вчитися вигідно! 

Кожен 3-й учасник від одного підприємства – БЕЗКОШТОВНО!

Час проведення: 10.00 – 13.00

💰 Вартість участі Модуль 2:

🔹 4 500 грн. – при реєстрації до 17 липня (знижка 10%!)
👥 1 255 грн. – для 2-го та кожного наступного учасника від однієї компанії

🔹 5 000 грн. – при реєстрації після 17 липня
👥 1 250 грн. – для 2-го та кожного наступного учасника

💰 Вартість участі у 2х модулях:

🔹 6 300 грн. – при реєстрації до 16 липня (знижка 10%!)
👥 1 575 грн. – для 2-го та кожного наступного учасника від однієї компанії

🔹 7 000 грн. – при реєстрації після 16 липня
👥 1 750 грн. – для 2-го та кожного наступного учасника

Автор та ведучий: Макаренко Олександр Григорович – кандидат хімічних наук, провідний викладач \ тренер ТОВ «Лабораторія якості» та ТОВ «СтТР», автор понад 90 авторських семінарів. Досвід роботи у Регуляторних органах України.

Взаємодія між пластиком і продуктами харчування залишається надзвичайно актуальною сферою, і останні тенденції продовжують формувати дослідження та розробки в цій галузі. Це робить розуміння взаємодії між продуктами харчування та пластиковою упаковкою важливішим, ніж будь-коли раніше, оскільки використання та сфери застосування пластикової упаковки щороку розширюються.
Неналежна якість пакувальних матеріалів може призвести до різних небажаних процесів у харчових продуктах. Це привертає підвищену увагу європейських регуляторних органів та української законодавчої бази. З осені 2025 року в Україні набирає чинності нове законодавство у сфері контакту полімерних матеріалів із харчовими продуктами. Велика увага в нашому вебінарі буде присвячена саме цим питанням.

Зазначений вебінар спрямований на отримання базової, а в деяких розділах — детальної інформації з прикладами щодо ролі та взаємодії пакувальних матеріалів із харчовими продуктами. Він буде корисним як для хіміків, так і для керівників підрозділів і лабораторій.

Програма

  1. Характеристики пластикових матеріалів.
  2. Добавки для пластмас і продукти їх переробки.
  3. Міграція пластикових складових, екстрактивність і вимивання (виділення і вилуговування). Міграційні та сорбційні дослідження. Аналітичні методи визначення.
  4. Законодавство Європейського Співтовариства щодо матеріалів і виробів, призначених для контакту з харчовими продуктами. Зміни в законодавстві України.
  5. Сенсорні проблеми, викликані взаємодією їжі та упаковки.

Підписуйетсь на наші соціальні мережі 👇

Зареєструватися Задати питання Зареєструватися на майбутню дату Замовити корпоративний захід