Зворотній дзвінок

Показники якості та безпеки харчової продукції. Нормативна база. Інструментальні методи визначення

Викладач:
Ціна: безкоштовно
Дата проведення: 19.02.2025 - 19.02.2025
Тип заходу: безкоштовний онлайн-семінар
Місце проведення: Zoom

Час проведення: 14.00 – 16.00

Вартість: безкоштовно

Автор та ведуча: Марія Пасєкова, керівник відділу хроматографії ТОВ “АЛТ Україна Лтд”

Програма

  • Огляд сучасних вимог до якості і безпеки харчової продукції.
  • Вимоги європейського та українського законодавства.
  • Існуючі стандартизовані методи визначення та інструментальні рішення, їх недоліки та переваги для визначення показників якості та безпеки.

Зареєструватися Задати питання Зареєструватися на майбутню дату Замовити корпоративний захід